Tokyo Marui

Tokyo Marui

Tokyo Marui er kendt for at lave verdenens bedste pistoler og det er ikke uden grund.

Som mange ved var Tokyo Marui nogle af de første i verdenen til at fremstille hardball våben og elementer fra deres originale designs kan findes i stort set alle hardball våben i dag.

Deres pistoler er typisk fremstillet i en kombination af aluminium og ABS plastik hvor slæden altid er ABS plastik, dette ser mange som være en dårlig ting men det er faktisk det som er en af de store grunde til Tokyo Maruis pistoler køre så godt som de gør.

I Danmark hvor vores vejr ikke helt opnår de samme temparature som i Asien har mange fullmetal pistoler svært ved at skyde optimalt på grund af cooldown effekten fordi kulden sætter sig i pistolens metal dele, hvor imod denne effekt er langt mindre på Marui's våben da de primært er plastik.

Den lave vægt ved plastikken betyder også der skal mindre gas til at drive dem og der derfor også bruges mindre energi pr skud så slidet på pistolen minimeres.

Det gør at Tokyo Marui's pistoler har den længste holdbarhed på marked og hvis de passes ordenligt kan holde mange år uden at man oplever fejl.

Ud over det så har de også det mest stabile hopup system hvilke på trods af en udgangshastighed på mellem 80-90 m/s på de fleste modeller en rækkevide der tit kan måle sig med selv større geværer.

Tokyo Marui's pistoler er også dem hvor der findes det største udvalg af reservedele og opgraderinger til, alene hi-capa modellerne finder der over 10.000+ forskellige dele til, så mulighederne for at personligøre og tilpasse til netop dine behov er ret brede.

Så hvis du overvejer at anskaffe dig en ny pistol så tag modellerne fra Tokyo Marui med i overvejlserne for her bliver du med sikkerhed ikke skuffet.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side