Lang PRO geværtaske med 2 lommer

Mål: 135 cm x 29 cm x 8 cm

Lækker lang og solid geværtaske på hele 135 cm fremstillet i kraftig nylon med tyk foring for den bedste beskyttelse af dit gevær.

Har to store lommer til f.eks. magasiner, kugler eller back up pistol + kraftige seler monteret bag på , så den kan bæres som rygsæk eller overhængt

599,00 kr

Lignende produkter


Rodes anbefaler disse relaterede produkter

Lang PRO geværtaske med 2 lommer
M700 Gassniper Camo
Colt M4 SPR
Black Ops Tactical Cal.177 Nitro
Mcmillan sniper U.S.M.C M40A5
Benjamin Trail NP XL 1500 4.5mm Bundle
 1. Lang PRO geværtaske med 2 lommer 
 2. M700 Gassniper Camo 
 3. Colt M4 SPR 
 4. Black Ops Tactical Cal.177 Nitro 
 5. Mcmillan sniper U.S.M.C M40A5 
 6. Benjamin Trail NP XL 1500 4.5mm Bundle 
Pris for det valgte:
13.594,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Lækker lang og solid geværtaske lavet i kraftig nylon med tyk foring for den bedste beskyttelse af dit gevær.

Har to store lommer til f.eks. magasiner, kugler eller back up pistol.

 • 2 store lommer foran til kugler m.m.
 • Kan bæres overhængt eller på ryggen, som en rygsæk (seler monteret)
 • kraftigt foret
 • 2 x lynlås, så der er nem adgang til gevær i begge ender.
 • længde 135 cm, passer perfekt til sniperrifler også med monteret kikkert

 

 

 

Specifikationer

Specifikationer

Id M-716
Producent ActionSportGames
Længde 130cm
Bredde 29cm
Højde 8cm
Vægt 0g
Materialer Nylon
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super god taske til din sniper
Købte den her taske, da det umiddelbart virkede som et godt valg til at transportere min sniper riffel i. Den riffel jeg har er en Mauser SR Pro Tactical, og den er ca. 120 cm lang. Jeg brugte før i tiden en billig guitar-taske, hvilket er et fint, og billigt, alternativ, hvis du er i finansielle problemer. Så besluttede jeg mig for at købe den her, og er ikke skuffet. En 130 centimeters taske er dog ekstrem lang, og fylder meget, men det er der gode grunde til:

Tasken er forret med omkring 3 cm skum, hvilket beskytter dit våben utroligt godt, samtidig med at det giver tasken en så stiv konstruktion, at du ikke får alle mulige spidse dimser til at ramme dig i ryggen.

Indeni sidder der "kun" to stropper til at holde dit våben, men det er også nok. Stropperne kan spændes og løsnes så meget, at du kan gribe ordenlig fast i både dit løb og din kolbe.

Tasken kan samtidig give sig så meget, at du har plads til stort set alle våben deri. Jeg har en m249 SAW i den lange version, og den er et helved at finde en taske den kan passe i. Den her taske kan dog uden problemer have den, og det er uden at du frygter, at lynlåsen er ved at sprænges, eller at tasken bliver ubehaglig at gå med.

Stropperne der sidder bagpå er af rimelig god kvalitet og gør, at tasken ikke bliver ubehaglig at gå med. De kan spændes og strammes efter behov.

De to tasker udenpå er faktisk rimelig store. Den store firkantede er omkring 5 cm dyb, men kan give sig flere cm, hvis nødvendigt. Den er ca. 45 cm lang, og 25 cm høj, hvilket giver plads nok til din sidearm (fx. pistoler, mp5k, mp7, mp9 osv.) samt ekstra tilbehør. Samtidig sidder der elastikker på "bagsiden" til mulighed for at fastspænde 5 m4 magasiner. Du kan måske endda putte to i hver.
Den anden taske er ikke så dyb, og har en lidt underlig form. Du kan have din pistol, kugler, gas eller andet småudstyr deri. Velkroen sørger for, at det heler bliver i lommen.

Hvis jeg skulle give denne taske stjerne fra 0-5 vil jeg give den et sted mellem 4 og 4½. Det er en utrolig god taske, og noget af det eneste minus er, at der "kun" er to stropper til at fastspænde våbnet med.

Håber Du fandt denne anmeldelse tilfredsstillende.

Søren
Bedømt af Søren L. (Indsendt den 21/06/2013)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lang PRO geværtaske med 2 lommer

Andre kunder har også købt: