-30.03%

Nerf Khaos MXVI-4000 - Blue

MEGA Elektrisk Pro Rival inkl. 40 kugler

Årets nyhed!

Khaos MXVI-4000 blasteren er bygget på et helt nyt og langt mere effektiv platform og har en her til uhørt lang rækkevidde og præcision (20+ meter).

Den bruger specielle runde kugler fremstillet i et kraftigt skum materiale som er langt mere holdbare end de gamle pile.


Kuglerne lades i det smarte ekstra store 40 skuds magasin som nemt og hurtigt lades i blasterens bund.


Da blasteren er elektrisk, kan du skyde semi automatisk, dvs. hvar gang du trykker på aftrækkeren skyder den en kugle uden du skal lade først.


Denne "Khaos" model er en af de største i serien, 40 stk kugler medfølger (værdi 150 kr.)

Lagerstatus: Varen er udgået
Send mig en mail når denne vare er på lager igen

Pris: 999,00 kr

Specialpris: 699,00 kr

Lignende produkter

Beskrivelse

Detaljer

Khaos MXVI-4000 blasteren bygget på et helt nyt langt mere effektiv platform end de traditionelle Nerf guns  og har en her til uhørt lang rækkevidde og præcision (20+ meter).

Den bruger specielle runde kugler fremstillet i et kraftigt skum materiale som er langt mere holdbare end de gamle pile.

Kuglerne lades i det smarte ekstra store 40 skuds magasin som nemt og hurtigt lades i blasterens bund.

Blasteren leveres inkl. 40 skuds magasin og 40 stk kugler (værdi 150 kr.)

Da blasteren er elektrisk kan du skyde semi automatisk, dvs. hver gang du trykker på aftrækkeren skyder den en kugle uden du skal lade først.

MXVI-4000'ren har også et par smarte nye funktioner som bl.a funktionel sikring og toprail, der gør det muligt at montere ikke bare Nerf tilbehør men også rigtigt rødpunktsigte eller lygte fra vores hardballvåben afdeling

Rival serien er skridtet lige før Hardball/Paintball, med en udgangshastighed på 100+ fps (0,75joule) er du ikke i tvivl om at du er blevet ramt men slipper for blå mærker.

Vi anbefaler dog at man bare skydebriller under en kamp, da selv om at kuglen er for stor og blød til at give øjenskader er der stadig godt med knald på!

Derfor har vi valgt at vedlægge et par gratis skydebriller uden beregning (værdi 49.95)

Rival serien fra Nerf går ind under legetøj og er markeret med skarpe farver og kan derfor sikkert bruges af alle, også offenlig skov/strand samt institutioner mm som tillader dette.

Specifikationer

Specifikationer

Elektrisk / Automatisk Ja - Semiautomatisk
Producent Nerf
Serie Rival
Varenummer B38584909-blue
Id M-7333
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nerf Khaos MXVI-4000 - Blue

Andre kunder har også købt: