Recover Universal Hylster

Til pistoler med rail | Quick Draw

Recover Universal Holster er den perfekte bæltemonterede løsning til mange pistoler med rail.


Mange moderne pistoler med integrerede 20 mm skinner eller justerbare fittings kan være vanskelige at bære i konventionelle hylstre; Recover Universal Holster er i stand til at rumme over 100 modeller af pistoldesign og giver også mulighed for at bære pistoler med udtræks-/ eller foldende-kolber som B&T USW A1..


Dette fuldt ambidextrous bæltemonterede hylster er konstrueret af højkvalitets glasforstærket polymer og fungerer ved at montere en fastgørelsesskinne til din pistols, egen 20 mm rail.399,00 kr

Lignende produkter


Rodes anbefaler disse relaterede produkter

Recover Universal Hylster
B&T USW A1, Co2
  1. Recover Universal Hylster 
  2. B&T USW A1, Co2 
Pris for det valgte:
2.198,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Recover Universal Holster er den perfekte bæltemonterede løsning til mange pistoler med rail.

Mange moderne pistoler med integrerede 20 mm skinner eller justerbare fittings kan være vanskelige at bære i konventionelle hylstre; Recover Universal Holster er i stand til at rumme over 100 modeller af pistoldesign og giver også mulighed for at bære pistoler med udtræks-/ eller foldende-kolber som B&T USW A1.

Dette fuldt ambidextrous bæltemonterede hylster er konstrueret af højkvalitets glasforstærket polymer og fungerer ved at montere en fastgørelsesskinne til din pistols, egen 20 mm rail.

Når det skinnemonterede element på hylsteret er monteret glider det simpelthen på plads og klikker fast på plads på bæltebeslaget.

Selv med fastgørelsesklemmen monteret på pistolens rail, kan der stadig monteres en lys-, o.lign. på fastholdelsesclipsens egen 20 mm rail.

Recovers universelle hylster kan justeres 360 grader på drejepadlen, og mængden af ​​passiv fastholdelse på hylsteret kan også justeres, så det passer til skytternes behov.

Kan derudover benyttes til både højre og venstre håndsskytter. 

Specifikationer

Specifikationer

Id M-11500
Producent Recover Tactical
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Recover Universal Hylster

Andre kunder har også købt: