Scorpion EVO 3 - A1 ASG - Battlegrey

Ny opgraderet gearbox - ASCU mm

Ny 2020 forbedret version med Opgraderet gearbox shell, 6.03 Præcisionsløb, Fibersigter & ny designet Hopupclip og magasinfødelæber der forbedrer kugletilførslen fra magasinet


CZ Scorpion EVO 3 A1 er blevet fremstillet, udviklet og bygget af ASG Denmark primært med det formål at bringe Airsoft spillere så tæt på oplevelsen af at håndtere den virkelige EVO 3 som muligt.

EVO 3 er spækket med features og vil bl.a. ligesom et rigtigt våben, stoppe med at skyde, når dens magasin løber tomt og kræver aktivering af bolt catch. Desuden er der monteret ASCU for hurtigt aftræk og Burst funktion, samt mulighed for hurtig udskiftning af fjeder.

4.199,00 kr

Lignende produkter


Rodes anbefaler disse relaterede produkter

Scorpion EVO 3 - A1 ASG - Battlegrey
Scorpion EVO 3 Taske
Scorpion EVO 3 Magasiner
11.1v - 1500mAh - 20C
ASG Balance Charger - LiPo/LiFe
 1. Scorpion EVO 3 - A1 ASG - Battlegrey 
 2. Scorpion EVO 3 Taske 
 3. Scorpion EVO 3 Magasiner 
 4. 11.1v - 1500mAh - 20C 
 5. ASG Balance Charger - LiPo/LiFe 
Pris for det valgte:
5.645,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

MADE IN DENMARK! ANBEFALES AF HARDBALLSPILLERE!

Ny 2020 forbedret version med Opgraderet gearbox shell, 6.03 Præcisionsløb, Fibersigter & ny designet Hopupclip og magasinfødelæber der forbedrer kugletilførslen fra magasinet

CZ Scorpion EVO 3 A1 er blevet fremstillet, udviklet og bygget af ASG Denmark primært med det formål at bringe Airsoft spillere så tæt på oplevelsen af at håndtere den virkelige EVO 3 som muligt. 

EVO 3 er spækket med features og vil bl.a. ligesom et rigtigt våben, stoppe med at skyde, når dens magasin løber tomt og kræver aktivering af bolt catch. Desuden er der monteret ASCU for hurtigt aftræk og Burst funktion, samt mulighed for hurtig udskiftning af fjeder.

Hvor standarden i Airsoft normalt er at kopiere det ydre udseende, er EVO 3 bygget til at være realistisk og lige så hårdfør som den ægte vare.

De interne dele er bygget til at levere avancerede funktioner ved hjælp af brugerdefineret elektronik, og samtidig have den fornødne styrke til at håndtere både kraftige fjedre og højhastigheds-løsninger.

Som standard kan Evo'en brugt op til en Ultimate M130 fjeder uden at midste garantien. (se relaterede produkter)

Dog skal man være opmærksom på at alt over en ultimate m110 fjeder kan hæve udgangshastigheden til over de 129,9m/s som er standard på de fleste baner anbefaler, derfor anbefaler vi at du tilkøber en m110 fjeder så du er sikker på den kan bruges på alle baner.

Denne Airsoft gun har mange flere unikke funktioner som:

 • Ny designet gearkasse
 • Nem ændring af udgangshastighed (fjederskift)
 • Elektronisk styret gearkasse (ASCU)
 • Tom magasin detektor
 • 4-position omskifter med ægte 3-shot burst
 • Født ready LiPo 11.1 V
 • ULTIMATE motor som standard
 • CNC bearbejdede dele
 • Made in Denmark
 • 6.03 Præcisionsløb
 • Fiberfront & Bagsigte


UPDATE: 

Vi er nu flere fra Rodes der har købt Evo'en er er ude regelmæssigt og spille med den på Hardballheaven og simpelt sagt , den er  for fed! 

Finishen er helt ok selv om der er lidt produktions mærker på metal delene, men ikke andet end hvad man altid ser på ægte våben, hvilket kun giver mere realisme.

Selv om det er udført næsten helt i fiberplast er geværet så stabilt at stå med som var det af stål, helt på højde med den ægte vare.

Vægten og balancen er så perfekt at den nemt kan bruges som et hånds våben, mens du stadig bevarer fuld kontrol over våbnet. 

Den kombinerede folde- og skydekolbe er lige så stabil i alle positioner som resten af geværet.

Den skyder som et gevær du lige har brugt + 5000 kr på at opgradere med de dyreste dele, skudkadancen er VILD og kuglebanen er stabil og rækkevidden lang!

Vi målte vores demo til at ligge omkring de 125 m/s som standard (m120 fjeder), og en ganske fin ROF på et 11.1v LiPO.

Aftrækket er kort og lynhurtigt som man ellers kun ser på PTW eller våben med ASCU, hvilke giver god mening da det jo faktisk også har ASCU som standard. 

Mid cap magasinerne føder perfekt selv med et 11.1volt lipo batteri.. Funktionen med at den stopper med at skyde når magasinet er tomt er super, når man først har vænnet sig til det, fordi man faktisk opdager at man ikke har flere kugler i stedet for at skyde tomskud. 

Geværet er ultra kompakt, så der lige akkurat plads til det Rodes anbefalede 11.1 V-1200 mAh lipobatteri. Men efter at have øvet sig et par gange, så er det også nemt at isætte. Det hidsige 11.1  Volt Lipo batteri, der giver en vild skudkadance, giver ASG garanti på at man må bruge som et af de eneste våben på markedet. 

Skift af fjeder (m100-m150) er utroligt let og tager ca. 30 sekunder og kræver kun brug af en umbraco nøgle.

Med de mange rails og mulighed for lyddæmper adaptor, er der faktisk ikke noget som ikke kan monteres på EVO'en. Er man til det helt blæret lir så er det endda muligt at tilkøbe både den ægte flammeskjuler, ironsights og rem, leveret direkte til ASG fra CZ' fabrikken. 

Alt i alt har vi aldrig set et mere gennemført våben, og da slet ikke i den lave prisklasse som Evo'en ligger i. Den er faktisk så god at vi er endnu flere fra butikken som står klar til at købe en så snart alle preorders er afsluttet og alle nye ordre er afsendt.

Ønsker du at se nærmere på Evo'en så kan den ses og prøves i begge vores butikker.

Powered by Embed YouTube Video

Specifikationer

Specifikationer

Id M-3533
. Hold musen over de orange felter for mere info
Producent ActionSportGames
Kaliber 6mm ( .23 )
Vægt 0g
Længde 425mm - 623mm
Løbslængde 208mm
Hop-Up Justerbar
Skydemåde 3 Skuds Burst, Semi Automatisk, Full Automatisk
Blowback Nej
Drivmiddel

Batteri - AEG

Batteri Type LiFE, LiPO
Stik type Deans
Lyddæmper Gevind Lyddæmper kan monteres via adapter
Materialer Yderløb: Metal, Handguard: Nylonfiber, Kolbe: Nylonfiber
Magasinkapacitet 75 Kugler
Udgangshastighed 125~135 m/s (410~440 fps)
Anbefalet Kugle Vægt 0.25g, 0.28g, 0.30g
Anslags Energi Max Joule
Pakken indeholder Scorpion EVO 3 - A1
75 Skuds Mid-cap Magasin
Fibersigter
Manual
Godkendt til brug på HardballHeaven Ja - Ingen sikkerhedsafstand
Holdbarhed

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

Funktion & Ydeevne

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

Brugbar i koldt vejr

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

Finish & Udførsel

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

Værdi for pengene

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

Rodes' Bedømmelse

Denne vare er ikke blevet vurderet endnu.

.

Aldersgrænse: Du skal være fyldt 18år for at købe dette produkt og Minimum 16år med forældre tilladelse, for at bruge det på baner i Danmark.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Evo
Fedt våben, den skyder mellem 1,6 og 1,7 joule med 0,25 g kugler. Det er mere end producent siger. Jeg haft det våben i et 1/2 år uden problemer og nedtur under spilet. 75 skud er ikke så optimalt men de magasiner virker og kør. Jeg har 4 magasiner og det lært mig at skyder fornuftigt med omtanke. Med den korte riffel er det ikke nemt at ramme på lang afstand (Ca 35m) for første gang. Ved hjælp af god hop-up kan kugler flyve rigtig langt (Ca 65-70m) der efter falder de ned som sten. Det er godt at have 2 batterier da computer stopper våben langt før den bliver flad, for at ikke udlage batterier. 8/10 til Scorpion evo 3 a1 Bedømt af Seb (Indsendt den 06/04/2016)
Bedste gun
Hej.. Alle

Har haft min Gun i næsten 1 år nu og har haft den med ude næsten alle de gange jeg har været ude på baner.

Den er god på hardballheaven på fortet pga. Den er lille
Den er også go på længere afstande som bl.a på taastrup banen hvor jeg synes man nogle gange skulle skyde mellen langt med holdbarheden er meget godt., dog har jeg haft den til rep 4-5 på under 1 år... der var heldigvis gratis alle gange bl.a pga. Garanti.

Selv med at kravle rundt i mudder på taastrup dur den stadig efter næsten blev begravet i mudder.. måske det bare min der kan klare det,, vil ikke anbefale at gøre det bevist

Efter et fald med den rokker kolben kun lidt eller kan den tåle en del fald men igen, anfaldet ikke at gøre det med en skøn lille Gun sm den evo
Har været igennem mange fald, kravl, mudder/jord/sand og regn og den ar aldig svigtet mig

Med mit sæt op vejer min ca. 2.600 gram og normalt vejer den ca. 2.400 gram

Med det kort maasin på KU 75 kugler og automatisk stop og bot release funktion virker det mer realistisk med at lad den ofter end andre. Vil anbefale at tag 1-2 speedloader med ud da jeg på under 20 min. Var i hård kamp at jeg brugte 300 skud ud af 375 skud så an befaler at ha 5 mags inkl. 1 i EVO'EN og 2 loaders med ud.. det brude for de fleste at holde i 30 min.

Anfalder også at sætte den speciel designet evo trigger i så den mere lækker og holdbare at skyde med den tigger i synes jeg:-)

Har kun plusser p.t. ingen minuseer endnu alt i alt
6/5 - stjeene fra mig.

Mange har den på hardballheaven og taastrup og synes flere sal købe den:-)

Batterier er dog provo at sætte i:-/

LauridsBedømt af Laurids (Indsendt den 29/03/2016)
Lækker lille AEG med massere slagkraft
Dette gevær er ud af boksen, det bedste jeg har prøvet. Semi auto, burst og full auto er så responsivt at det gør det til en fornøjelse at skyde med. Og taget det korte løb i betragtning, skyder den også rigelig langt, til alle former for airsoft.

Batteriet (det 3 delte 11.1v) kan godt være lidt svært at få i, til man finder ud af den rigtige metode.
Bedømt af Stefan (Indsendt den 09/07/2015)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Scorpion EVO 3 - A1 ASG - Battlegrey

Andre kunder har også købt: