Typhoon Impact PRO Grenade

120 Skuds CNC fræset aluminiums granat

Vi har efterhånden haft med Hardball at gøre i rigtigt mange år og har set lidt af hver så det er ikke tit der kommer et produkt på markedet hvor vores første tanke er WoW! Typhoon granaten er en af de sjældne undtagelser, med seriøs WoW faktor.

Der er mange granater på markedet og flere af dem fungerer ganske godt, men de har alle et eller flere punkter som gør de bare ikke er helt optimale, det punkt er tit holdbarhed, kompliceret og besværligt design eller lang og besværlig reset.

Typhoonen har løst stort set alle de problemer.

Granaten kan ses og prøves i Rodes Hillerød

999,00 kr

Lignende produkter


Rodes anbefaler disse relaterede produkter

Typhoon Impact PRO Grenade
NUPROL 3.0 Extreme gas
NUPROL 4.0 Xtreme gas
  1. Typhoon Impact PRO Grenade 
  2. NUPROL 3.0 Extreme gas 
  3. NUPROL 4.0 Xtreme gas 
Pris for det valgte:
1.357,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Vi har efterhånden haft med Hardball at gøre i rigtigt mange år og har set lidt af hver så det er ikke tit der kommer et produkt på markedet hvor vores første tanke er WoW!

Typhoon granaten er en af de sjældne undtagelser med seriøs WoW faktor.

Der er mange granater på markedet og flere af dem fungerer ganske godt, men de har alle et eller flere punkter som gør de bare ikke er helt optimale, det punkt er tit holdbarhed, kompliceret og besværligt design eller lang og besværlig reset.

Typhoonen har løst stort set alle de problemer:

Holdbarheden er klaret ved simpelhen af CNC fræse hele granaten ud af rå aluminium, der flere steder er 7-8mm tykt. For ekstra beskyttelse har granaten en række tykke o-ringe på ydersiden, der beskytter mod ridser og skrammer når granaten kastes på hårde overflader.

Designet er forsimplet så meget at der faktisk kun er 2 bevægelige dele i granaten, hvor af den ene er en solid aluminiums stav og den anden en massiv stål kugle med en diameter på 20mm.

Granaten holdes tæt af 2 kæmpe pakninger lavet i meget hård gummi som selvfølgelig er nemme og hurtige at udskifte, hvis behovet skulle opstå.

Sikkerheden er også i top, da granaten selv holder splittet på plads så snart der er fyldt gas på. Selv når spiltten er trukket skal der et meget hårdt stød til før granaten går af.

Granaten kan bruge alle typer gas.  Vi har testet med alt fra Green Gas til Nuprol 4.0 Black Gas, dog fungerer den ikke med Co2 da der skal et for hårdt anslag til at udløse den med 800 psi i tanken.

Der er plads til 120 kugler i granaten og disse lades nemt og hurtigt gennem et hul i siden med en speedloader. Kuglerne bliver holdt på plads af en enkelt o-ring som igen kan udskiftes på få sekunder.

Når granaten skal resettes trykker man blot "knappen" i toppen i bund og sætter splitten i, derefter påfyldes gas via standard ventilen i toppen.

Granaten er klar til brug igen på under 30 sekunder.

Vi har testet granaten med alt fra 0.12g til 0.43g kugler. Alle typer gav en god spredning og rækkevide uden at slå for hårdt.

Det eneste negative vi har at sige om granaten er, at med en vægt på 390 gram så er den en del tungere end de fleste andre modeller, men det er at forvente når den er bygget som en tank. Produceret i Frankrig!

Specifikationer

Specifikationer

Id M-8026
. Hold musen over de orange felter for mere info
Producent Cybergun
Kaliber 6mm ( .23 )
Vægt 390g
Drivmiddel Gas - Red Gas,

Gas - Green Gas

Materialer Aluminium
Magasinkapacitet 120 Kugler
Udgangshastighed Justerbar
Anbefalet Kugle Vægt 0.12g, 0.20g, 0.25g, 0.28g, 0.30g, 0.36g, 0.40g, 0.43g
Godkendt til brug på HardballHeaven Ja - Ingen sikkerhedsafstand
Holdbarhed
Funktion & Ydeevne
Brugbar i koldt vejr
Finish & Udførsel
Værdi for pengene
Rodes' Bedømmelse
.

Aldersgrænse: Du skal være fyldt 18år for at købe dette produkt og Minimum 16år med forældre tilladelse, for at bruge det på baner i Danmark.
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Typhoon Impact PRO Grenade

Andre kunder har også købt: